Alumniside

Hei og velkommen til Nablas 80-årsjubileum! Vi gleder oss til å se dere alle i Trondheim i mars. Under følger en oversikt over hva som kommer til å skje under jubileumshelgen. (Siden vil bli oppdatert med mer informasjon etter hvert.)


Fredag 17.03: 


  1. Er du smartere enn en 1. klassing

Fredagen starter på Gløshaugen med en gøyal konkurranse mellom trinnene. Det er duket for “Er du smartere enn en 1. klassing?” Her møtes alle klassetrinnene (også n’te-klasse) for å avgjøre hvem som har best kontroll på pensum til 1. klasse. Det er kunnskapen i FY1001, TMA4100, TDT4110 og EXPH0300 som skal testes! Her er det mulighet for mingling med både gamle og nye komponenter.


  1. Nablarevyens jubileumsspesial: Den gang, men nå 

Etterpå blir det et et gjensyn med det beste fra Nablarevyen de siste 5 årene når vi inviterer til Jubileumsrevy på Lager 11! Det vil bli to forestillinger, en kl. 19.00 og en kl. 21.00. Dersom du skal på “Er du smartere enn en 1. klassing blir det holdt av plasser på den siste forestillingen. Det blir mulighet for å gå samlet ned fra Gløshaugen til Lager 11 etterpå. Lager 11 har et stort mingleområde, med mulighet for å kjøpe mat. Det er derfor ikke noe problem å være litt tidlig ute til revyen.  


Lørdag 18.03: 


  1. Jubileumsbankett

På lørdag er det jubileumsbanketten som står for tur. Nablakjelleren vil være åpen i forkant av banketten som et vorspiel for ikke-studerende komponenter før banketten som foregår på Scandic Lerkendal. Her serveres det tre-retters middag. Inkludert i prisen er to drikkeenheter og en jubileumsdalje. Kvelden er fylt med et rikt underholdningsprogram og avsluttes med dansemusikk fra scenen.